Advokat eller cand.merc.jur. med erfaring indenfor M&A

Er du en dygtig og erfaren rådgiver indenfor M&A? Har du god forretningsforståelse og øje for, hvad der skaber værdi for klienten? Og vil du være juridisk rådgiver på nogle af de største og mest komplekse transaktioner? Så er det dig, vi mangler.

Vi er et førende advokatfirma inden for M&A, som er et af vores tre strategiske fokusområder. Organisatorisk er M&A hos Bruun & Hjejle en fællesnævner for alle de mennesker, der indgår i vores transaktionsteams. Vi mener det, når vi siger, at vi sætter team før ego, som kommer til udtryk i vores stærke teamstruktur. Du bliver en del af et stort sammentømret team, hvor alle, inklusive partnere, indgår i sagsbehandlingen. Vi arbejder tæt sammen med firmaets øvrige specialister om nogle af de mest komplekse transaktioner.

Jobbet

Som advokat eller cand.merc.(jur.) i vores afdeling for M&A kommer du til at rådgive inden for alle områder af M&A, herunder rådgivning af købere, sælgere og finansielle rådgivere om offentlige og private transaktioner samt equity-købere om private equity-finansierede handler. Mange af vores M&A-transaktioner foregår på tværs af grænser, og vi har derfor et omfattende netværk og samarbejder med dygtige advokatfirmaer i både Danmark og globalt.
 

Ambitiøse talenter
Vi forestiller os, at:

  • du har 1-3 års erfaring eller mere som advokat
  • du har erfaring inden for M&A
  • du har et højt fagligt niveau og bruger din store kommercielle forståelse i din rådgivning af klienter
  • du er struktureret, grundig og har gode projektlederkompetencer
  • du trives med at arbejde i teams og har stærke samarbejdsevner
  • du har gode kommunikationsfærdigheder på både skrift og i tale såvel på dansk som på engelsk

Vi tilbyder

Vi er store nok til at tiltrække de store komplekse sager, men små nok til, at alle kender alle. Det betyder, at vi i vores dagligdag har en uformel omgangstone og kommer hinanden ved både fagligt og socialt. Vi har stor respekt for, at vi som individer er forskellige, og at karriere ikke kun handler om dygtiggørelse, specialisering og det næste skridt på karrierestigen. For os handler det også om at skabe et arbejdsliv, som harmonerer med alt det andet, livet også byder på. Vi tilbyder derfor fleksible arbejdsvilkår, som tager højde for dine individuelle behov. Derudover styrker vi det sociale sammenhold og støtter op om en sund livsstil gennem en række sociale aktiviteter og events på tværs af forretningen.

Ansøg hurtigst muligt

Søg stillingen nedenfor, og vedhæft ansøgning og CV. Vi vurderer ansøgninger og kalder til samtale løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Rune Gjetting på telefon 31 40 97 25.  Vil du lære os bedre at kende, kan du følge os på LinkedIn og læse mere om os her.

Bruun & Hjejle opfordrer alle kvalificerede kandidater uanset køn, alder, seksualitet, etnisk tilhørsforhold, religion eller handicap til at søge stillingen.

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Udskriv Tip en ven
Frist:
Kontaktperson:
Rune Gjetting Rekrutteringskonsulent +4531409725
Afdeling: HR

© Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab - Nørregade 21 - 1165 København K - T +45 33 34 50 00 - CVR 37 97 51 92