Fuldmægtig til Konkurrence og EU

Vil du lære af de dygtigste advokater gennem et fagligt og socialt stærkt fællesskab, hvor team kommer før ego? Så er det dig, vi mangler på vores hold. Det er underordnet, om du er nyuddannet cand.jur., cand.merc.jur. eller allerede har erfaring som fuldmægtig. Det vigtigste er, at du har interesse inden for området og har lyst til at blive fuldmægtig i vores Konkurrence og EU-afdeling med tiltrædelse pr. 1. september 2022.

Jobbet 
Som advokatfuldmægtig hos Bruun & Hjejle får du den perfekte grobund for at udvikle dig fagligt og personligt. Du kommer til at løse krævende og komplekse opgaver og deltage i vores målrettede uddannelsesprogram med fokus på din læring. Vores fuldmægtiguddannelse er baseret på tætte samarbejdsrelationer med erfarne advokater og partnere – for vi mener ikke, at et talent kan stå alene, men at det derimod skal udvikles sammen med andre.

Du bliver tilknyttet vores faggruppe Konkurrence og EU. I Konkurrence & EU bistår du med fusionskontrol, kartelundersøgelser, spørgsmål om misbrug af dominerende stilling, statsstøtte, offentlige udbud, generel EU-ret og fri bevægelighed. 

Som fuldmægtig har du mulighed for at få et stort ansvar og sparre med de øvrige jurister i huset, som vil bidrage til din udvikling. Du bliver udvist en stor grad af tillid til de opgaver, du skal løse, mens der samtidig er en gensidig forståelse for, at du kan sparre med dine kollegaer om de opgaver, du ikke har prøvet at løse før,” udtaler Caroline Poulsen, advokatfuldmægtig hos Bruun & Hjejle.

Ambitiøse talenter
Vi forestiller os, at:

  • du er nyuddannet cand.jur., cand.merc.jur., eller også har du allerede erfaring som fuldmægtig
  • du behersker engelsk på et højt niveau, da flere af vores klienter er internationale virksomheder og organisationer
  • du trives med at arbejde i teams og har stærke samarbejdsevner
  • du er detaljeorienteret, struktureret og kvalitetsbevidst

Vi tilbyder
Vi er store nok til at tiltrække de store komplekse sager, men små nok til, at alle kender alle. Det betyder, at vi i vores dagligdag har en uformel omgangstone og kommer hinanden ved både fagligt og socialt. Vi har stor respekt for, at vi som individer er forskellige, og at karriere ikke kun handler om dygtiggørelse, specialisering og det næste skridt på karrierestigen. For os handler det også om at skabe et arbejdsliv, som harmonerer med alt det andet, livet også byder på. Vi tilbyder derfor fleksible arbejdsvilkår, som tager højde for dine individuelle behov. Derudover styrker vi det sociale sammenhold og støtter op om en sund livsstil gennem en række sociale aktiviteter og events på tværs af forretningen.

Ansøg hurtigst muligt
Søg stillingen nedenfor, og vedhæft ansøgning, CV og karakterbeviser. Vi vurderer ansøgninger og kalder til samtale løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Kristina Maria Weis på telefon 53 57 95 64.  Vil du lære os bedre at kende, kan du følge os på LinkedIn og læse mere om os her.

Ansøg
Del i dit netværk
Frist:
Kontaktperson:
Kristina Maria Weis Rekrutteringskonsulent +4553579564
Afdeling: HR

© Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab - Nørregade 21 - 1165 København K - T +45 33 34 50 00 - CVR 37 97 51 92

Powered by Emply